Telefon: 0736 414 875

Consult cardiologie

Te asteptam la consult cardiologie cu plata sau gratuit cu bilet de trimitere in Timisoara. Suntem aici pentru orice problem─â, pentru a realiza o programare la o consultatie cardiologie, pentru investigatii cardiologice sau pentru orice alte nel─âmuriri sau informa╚Ťii.

Cui sunt destinate consultatiile cardiologice?

Un consult cardiologic se adreseaza unui spectru larg de persoane si nevoi: de la pacientii cu simptome specifice, cum ar fi dureri in piept, palpitatii, oboseala excesiva, dificultati de respiratie sau edeme la nivelul membrelor, la cei cu factori de risc pentru boli cardiace, inclusiv hipertensiune arteriala, colesterol ridicat, istoric familial de afectiuni cardiace, diabet, fumat, sau un stil de viata sedentar. De asemenea, consultul cardiologic este esential pentru pacientii care doresc sa isi mentina sanatatea inimii in contextul unui stil de viata activ si pentru pacientii care necesita monitorizarea conditiilor cardiace dupa interventii chirurgicale sau evenimente cardiace majore. În mod normal, orice persoană de peste 40 de ani ar trebui să facă un consult cardiologic o dată la 2 ani, iar persoanele de peste 50 de ani, ar trebui să efectueze un consult cardiologic de rutină în fiecare an.

Consult cardiologie cu trimitere

La CardioSuport o parte din echipa de doctori cardiologi au contract cu CNAS si pot oferi consult cardiologie cu bilet de trimitere gratuit. De asemenea, exista si un numar limitat de investigatii cardiologice ce pot fi efectuate gratuit in cabinetul CardioSuport, suplimentar consultatiei clinice. Te ajutam telefonic cu informatii specifice in vederea realizarii unei programari.

Consult cardiologic complet

In functie de nevoia ta si de recomandarile medicului poti opta pentru un examen cardiologic complet. Acest lucru inseamna ca, pe langa optiunea de consultatie cardiologica standard (clinica), vei beneficia si de investigatii precum ECG, ecocardiografie, ecografie doppler carotidiana, test indice glezna brat, test de efort si altele. Te rugam sa ne intrebi toate detaliile telefonic atunci cand faci o programare, pentru a iti recomanda pachetul cardiologic potrivit.

Avem grij─â de inima ta!

Scroll to Top