Telefon: 0736 414 875

Cabinet Cardiologie Lugoj

Sănătatea dvs. este prioritară în cabinetul nostru de cardiologie! Beneficiați de servicii cardiologice complete privind buna funcționare a inimii și sănătatea sistemului cardio-vascular. 

Cabinet Cardiologie Lugoj Dr. Adrian Volcescu

Pentru moment, Dr. Adrian Volcescu impreuna cu echipa sa de medici CardioSuport ofera consultatii si investigatii cardiologice la cabinetul din Timisoara. Prin urmare, chiar daca sunteti din Lugoj, Resita sau imprejurimi, va asteptam in Timisoara sa ne cunoastem si sa va ajutam cu servicii medicale complete.

Cardiologia este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cardiace. Pentru creșterea acuratețiii diagnostice și evaluarea stadiului de boală, consultul cardiologic este completat cu analize de laborator specifice, explorări funcționale cardiace – electrocardiograma (denumită și ECG sau EKG), test de efort, monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale (TA) și explorări paraclinice specifice – radiografia cardio-pulmonara, ecografia cardiacă transtoracică și transesofagiană, ecografia Doppler vascular.

cardiologie timisoara adrian volcescu cardiosuport
Monitorizare Cardiologica

Vă oferim servicii complete într-un singur loc: Cardio Suport Timișoara!

Suport Permanent

Monitorizăm evoluția și vă suntem aproape permanent.

Programări online

Vă puteți programa rapid sunând la nr. de tel. +4 0736 414 875 sau prin formular.

Vă oferim o gamă completă de servicii cardiologice. Suntem o echipă medicală cu experiență, dedicată tratării pacienților. Asigurăm diagnosticarea și tratamentul pentru multiple probleme cardiologice.

infarct-miocardic

Părerile Pacienților

Un medic deosebit, un profesionist adevarat. Un om pentru oameni. Va multumesc din inima pentru ajutorul acordat. Sa va dea Dumnezeu multă, multă sanatate si putere de munca. Recomand cu cea mai mare incredere.
Dorinel Atanasiu
Pacient
Când viața depinde de mâinile unui medic si toată speranța ți-o îndrepți spre dexteritatea, profesionalismul, devotamentul și credința acestuia, ajungi să înțelegi că, cuvintele nu sunt suficiente pentru a-ți exprima recunoștința. Totuși, vă mulțumesc din INIMA pe care dumneavoastră ați ajutat-o să bată normal într-un moment greu.
Aurel Safta
Pacient

Strada Dacilor nr 4, Timisoara

0736 414 875 sau 0721 878 915 (pentru programari in regim CNAS)

avolcescu@yahoo.com

Scroll to Top